Δέκα προτάσεις για να συνοδεύσετε το φαγητό, το φρούτο ή το γλυκό σας.
Εδώ και ενάμιση αιώνα, η ίδια οικογένεια, στο ίδιο κομμάτι γης, καλλιεργεί την ίδια ποικιλία και παράγει κρασιά που αποτελούν σημείο αναφοράς. Από τον Θεόδωρο Μερκούρη ως τους αδελφούς Κανελλακόπουλους, αυτή είναι η συναρπαστική ιστορία τους.
Δώδεκα προτάσεις από την Ιρλανδία μέχρι τη Γερμανία.
Η μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της, Ευάγγελου Τσάνταλη, και χαράσσει την πορεία της στο μέλλον, με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού, όπου οι «επιδόσεις» της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Η συναρπαστική ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες κρασιού στη χώρα μας, μέσα από την αφήγηση του Κωνσταντίνου Μπουτάρη.
Μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, με γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και προσεγμένους ψαρομεζέδες, σας προσκαλεί να ρίξετε «άγκυρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.