Σε κάθε επωφελούμενο δεν δίνονται τα ίδια τρόφιμα. Εχει προηγηθεί συνεννόηση και λεπτομερής καταγραφή των αναγκών: άλλες διατροφικές συνήθειες έχουν οι τρόφιμοι ενός γηροκομείου, άλλες τα παιδιά σε μια κατασκήνωση.
Η Νίκη Χρυσανθίδου φτιάχνει τον τέλειο καλοκαιρινό μεζέ.
Ρίγανη, μαϊντανός, δυόσμος και μαντζουράνα αρωματίζουν μοναδικά το χειροποίητο καρβέλι μας.
Βολτάρουμε στη λαϊκή και διαλέγουμε τα καλύτερα ζαρζαβατικά για τα μαγειρέματά μας.
Ένα εξαίσιο μυτιληνιό φαγητό μαγειρεμένο από ντόπιο μάγειρα.