Το success story του Ιρλανδού σεφ, που φέτος απασχόλησε τους Ευρωπαίους foodies όσο κανείς άλλος.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Στον Κεραμεικό, στο Μεταξουργείο, στους Αμπελοκήπους, στα Εξάρχεια, στο κέντρο και στο ευρύτερο κέντρο. Περισσότερες αυλές εδώ.