Ο Γαστρονόμος βράβευσε, όπως κάθε χρόνο, τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.
Στις Γουμένισσες, μια μικρή πόλη της κεντρικής Μακεδονίας, η Δήμητρα Δάρτση φτιάχνει με φρούτα και λαχανικά της περιοχής υπέροχες σάλτσες, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
Τόπος που παράγει κρασί είναι ένας ωραίος τόπος με ωραίους ανθρώπους.
Γιορτάζουμε τα ένατα γενέθλια του «Γαστρονόμου» και απονέμουμε τα όγδοα κατά σειρά Βραβεία Ποιότητας.
Στο πλαίσιο των Ημερων Γαστρονομίας 2015, η διατροφολόγος Έρρικα Παπαβενετίου θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους πώς να τρέφονται σωστά. Με ένα παραμύθι.
Η απόλαυση βάζει τα καλοκαιρινά της!
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.