Απήυδησαν οι ιταλοί μάγειρες και σεφ με το πλήθος ατοπημάτων στα οποία υποπίπτουν κυρίως οι Αμερικανοί όταν προσπαθούν να μιμηθούν την κουζίνα τους και εξέδωσαν ένα δεκάλογο προκειμένου να τους συνετίσουν.
Νέα τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας έως 80% για την ψύξη των αναψυκτικών στο σημείο λιανικής πώλησης.
Ρεσιτάλ γνώσεων, δεξιοτήτων, γευστικών εμπειριών και ικανοτήτων έδωσαν οι τρεις φιναλίστ του Πανευρωπαικού Διαγωνισμού Οινοχόων, προχθές στο Σαν Ρέμο της ιταλικής Ριβιέρας.
Η μικροζυθοποιία του Σοφοκλή Παναγιώτου, στο Ωρολόγιο Αυλώνα, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά.