Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Ισορροπημένη διατροφή και φρέσκιες, γευστικές προτάσεις για το καθημερινό μενού… της ελληνικής οικογένειας…
Υψηλής τεχνικής και γευστικής αξίας βραστό, από αυτά που αξίζουν να κρατήσουμε στο συνταγολόγιό μας. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Είναι η κοπανιστή wine killer? Σίγουρα. Μάλλον. Μπορεί και όχι.
Μια πάστα, μα τι πάστα!
H Κρι Κρι κατάφερε να κατασκευάσει μέσα σε επτά μήνες από την καταστροφική πυρκαγιά της 24ης Δεκεμβρίου 2013 το εργοστάσιο των Σερρών.