Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Μία ολοκαίνουρια ενότητα στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή το ... φαγητό!
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Ραντεβού στο Peloponnese Wine Festival!