Ένα εύκολο φαγάκι, μεγαλοβδομαδιάτικο και χορταστικό.
Στο νέο, συλλεκτικό Γαστρονόμο, οι σεφ μαγειρεύουν τα νοστιμότερα εαρινά φαγητά και ετοιμάζουν δεκάδες λιχουδιές για το πασχαλιάτικο τραπέζι.
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!
Ένα γιουβέτσι αλλιώτικο από τα άλλα, ιδανικό και για χορτοφάγους.
Κόψε σαλάτα και ψωμί, άνοιξε και μια μπίρα και έτοιμο το τραπέζι.
Νηστήσιμη, πρωτότυπη και λαχταριστή η σπαγκετάδα μας. Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πρωτότυπες σκανδιναβικές γεύσεις από έναν Φινλανδό σεφ στον Κεραμεικό.