Αν δεν βρούμε μάραθο, βάζουμε άνηθο. Θα γίνει λίγο διαφορετική, αλλά εξίσου νόστιμη η σπαγκετάδα μας.
Για μια ακόμα φορά πετύχαμε διάνα επιλέγοντας για ψάρι την πειραιώτικη ταβέρνα.
Όπως όλα τα αλλαντικά, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για λίγη ώρα, να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ώστε να κοπούν το ίδιο λεπτά και οι κόκοι των πιπεριών και να μην τους μασάμε ολόκληρους. Μετά, με ένα μικρό μαχαιράκι...
Οι καλύτεροι bartenders στον κόσμο δημιουργούν με Beefeater και Beefeater 24.
Η Ντίνα Νικολάου μετατρέπει την σαλάτα νισουάζ σε μια πολύ νόστιμη και γρήγορη σπαγκετάδα.
Σπαγκετάδα λαχταριστή έτοιμη σε 15 λεπτά; Κι όμως...
Στραπατσάδα με λευκή μελιτζάνα είναι η κοσκοσέλα, που απαντά σε διάφορα κυκλαδονήσια με παραλλαγές.