Ιταλική πιτσαρία-τρατορία βγαλμένη από σκηνικό που παραπέμπει στη Ρώμη μιας νεανικής ντόλτσε βίτα.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Μια κηφισιώτικη πρόταση για υψηλή γαστρονοµία µε καλές πρώτες ύλες και φαντασία, χωρίς υπερβολές.
Η Ντίνα Νικολάου άναψε το γκριλ... Η παράδοση θέλει το σπίτι να μυρίσει τσίκνα σήμερα.
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...
Απλό στην παρασκευή του και εντυπωσιακό το κρέας της Πρωτοχρονιάς, ιδανικό και για τον μπουφέ.
Μεζεδάκια, σαλάτες και καλομαγειρεμένα πιάτα που μυρίζουν Μεσόγειο σε ένα εστιατόριο στην Αργυρούπολη.