Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι.