Μια ανατολίτικη πινελιά δίνουν στο κλασικό -όρυζο οι μαγείρισσες της Καλλίστης και το απογειώνουν.
Ένα γαστρονομικό κουτί γεμάτο με εγχώρια, εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.
Με την αγορά καρτών 5 και 20 ευρώ, που προορίζονται για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν ανάγκη, μπορεί κανείς να ταΐσει μία οικογένεια την ημέρα.
Η ενασχόληση με το κρασί είναι για τον Ματθαίο Αργυρό θέμα... γονιδίων. Και η εμμονή στην ποιότητα δίδαγμα από τον πατέρα του, Γιάννη.
Πώς το αναψυκτικό Tuvunu αλλάζει τον γεωργικό χάρτη της περιοχής.
Υπέροχα αντικείμενα με υπογραφή.
Ένα πολύ ενδιαφέρον μεζεδάκι... φούλ του τυριού.
Ο αξεπέραστος συνδυασμός μήλου-κανέλας είναι ήδη δοκιμασμένος σε γλυκά όπως η μηλόπιτα.