Δροσερό γιαουρτογλυκό για τις απογευματινές μας λιγούρες.
Καθαρίζουμε στα γρήγορα λίγα αμπελοφάσουλα και μερικές ντομάτες και ετοιμάζουμε την πιο νόστιμη ομελέτα.
Με 2,50 ευρώ η μερίδα αυτό το φαγητό θα γίνει το αγαπημένο του καλοκαιριού.
Καβουροσαλάτα να τη φας στο... ποτήρι!
Mια εξωτική νότα στο καθημερινό μας τραπέζι με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι.
Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Οι σωστές θερμοκρασίες σερβιρίσματος της μπίρας ποικίλλουν από είδος σε είδος. Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι οι ελαφριές πίνονται στους 5° C, οι μεσαίας πυκνότητας στους 8° C και οι βαριές πληθωρικές μπίρες στους 12° C.
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.