Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.
«Λευκές» και «κόκκινες» πίτσες, μακαρονάδες και ένα σωρό άλλα ιταλικά πιάτα σε ένα casual εστιατόριο κοντά στο Χίλτον.
Παλιά ταβέρνα, διάσημη για τα ρωσοποντιακά φαγητά της και το περίφημο ουζμπέκικο σασλίκ.
Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.
Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.
Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να τρίψουμε τα ψητά σκόρδα πάνω στη σάρκα του ψαριού ή στις γλυκοπατάτες.