Ένα μεζεδάκι που "σπάει" τη ρουτίνα, διόλου μπελαλίδικο.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Η alfa παρουσιάζει την πρώτη παραδοσιακή Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης.
Ή αλλιώς... κιμαδόπιτα με πράσα!
Μια χριστουγεννιάτικη συνταγή από τον Γαστρονόμο Δεκεμβρίου!
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Οσοι τις έχουν δοκιμάσει ομονοούν πως πρόκειται για τις πιο νόστιμες φακές. Ο λόγος για τις φακές Εγκλουβής, που καλλιεργούνται μόνο στη Λευκάδα, σε ένα οροπέδιο πάνω από το φερώνυμο χωριό.