Αν ένας Καταλανός δει μια κρεμ μπριλέ, θα πει αγανακτισμένος: «Αυτοί οι Γάλλοι μας έκλεψαν την κρέμα καταλάνα». Με την Καθημερινή στις 09/10.
Αν για κάποια συνταγή απαιτείται ζάχαρη άχνη και μας έχει τελειώσει μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ως εξής: Χτυπάμε κρυσταλλική ζάχαρη στο μπλέντερ ή στο μίξερ μέχρι να γίνει άχνη.
Υπάρχει απλός τρόπος να μη σχηματίζεται κρούστα στην επιφάνεια των κρεμών μας: Αφού τις ετοιμάσουμε, τις καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της. Τη βάζουμε στο ψυγείο και όταν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε (ή να την...
Το παλιό γκαράζ στο Γκάζι βγάζει καπνούς κι οι ζυθοβραστήρες γέμισαν βύνη και λυκίσκο
Ισως η ωραιότερη θέα της Ακρόπολης
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.