Ενα από τα θρυλικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από τα ελάχιστα που επιβίωσαν, είναι το Chlochard. Eξαιρετική κουζίνα, απίστευτη λίστα κρασιών, φιλικό και ευγενικό περιβάλλον και σέρβις.
Η μεγάλη γιορτή των Κυκλάδων.
Στο «Εργον» έχουν πιάσει το νόημα. Προσφέρουν επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης, και στο μπακάλικο και στο εστιατόριό τους.
Καλό φαγητό, ευγενική εξυπηρέτηση και κυρίως επώνυμα ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι μας. Με το επιτυχημένο concept του «Εργον» τον συνδυασμό δηλαδή του μπακάλικου με το εστιατόριο.
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Από τα Μεσόγεια στο κέντρο της Αθήνας, εκλεκτά τυροκομικά παραγωγής τους και μια γωνιά για καφέ, πρωινό και μεσημεριανό.