Η συνταγή για το πιο γνωστό κινέζικο πιάτο με μπόλικα λαχανικά και μυρωδικά που μας μεταφέρουν στην Άπω Ανατολή.
Αξιοποιούμε τα λαχανικά του μήνα σε μια ιδιαίτερη σαλάτα για όλες τις περιστάσεις.
Το ζευγάρωμα του παντζαριού με το λαδόξιδο πορτοκαλιού θα σας κάνει να κοκκινίσετε.
Spring rolls από τα χεράκια μας με μανιτάρια, καρότα, λάχανο, τζίντζερ και κόλιανδρο.
Κινέζικο ρύζι για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Ο σεφ προσέχει τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί το διασημότερο ίσως ελληνικό προϊόν παγκοσμίως στη συνταγή του για να συνοδέψει τους κολοκυθοανθούς.