Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι και σερβίρουμε.
Η συμμετοχή της Φοίβης Τσικκίνη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Το μυστικό της νοστιμιάς είναι στην κρούστα μυρωδικών...
Για τη 18η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αναστασίας Σεφεριάδου.
Ορισμένες συνταγές, κυρίως κινεζικές ή κινεζικής έμπνευσης, «ζητούν» να έχουμε το φιλέτο του κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες. Για να το πετύχουμε αυτό εύκολα και χωρίς να μας γλιστράει το κοτόπουλο όταν το κόβουμε, το βάζουμε στην...
Αν βαρεθήκατε την κλασική συνταγή για κεφτέδες, ο Ανδρέας Λαγός έχει μια νόστιμη, ελαφριά αντιπρόταση.