Παντζαροσαλάτα ιδιαίτερη για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Εναλλακτικός και γκουρμέ μπακαλιάρος με ρύζι για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου «Η σουσουράδα και ο σγουρός σκαντζόχοιρος» στην Αφυτο Χαλκιδικής, Νικόλαoς Κατσάνης, ετοιμάζει σαρικόπιτες νηστήσιμες.
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Σπέσιαλ μεν, πανεύκολη και δροσερή δε!
Προτείνουμε να προτιµήσετε το καπνιστό σύγλινο και λουκάνικα µε πορτοκάλι ή µε πράσο.
Το πορτοκάλι κάνει τα παϊδάκια ζουμερά και τα μπαχάρια δίνουν στο κοτόπουλο χαρακτήρα ανατολίτικο.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!