
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο.
Σήμερα θα φάμε κοκκινιστό μπακαλιάρο με πατάτες και με τη συμβουλή του σεφ θα γίνει το αγαπημένο μας πιάτο.
Η ιταλική «ψωμένια» σαλάτα συναντά το εθνικό μας τυρί.
Η ιδιαίτερη σος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πατατοσαλάτες ή σαλάτες με αρακά ή φασολάκια.
Τέλειοι ως μεζές αλλά και ως κύριο φαγητό. Στο ποτήρι ένα χαρμάνι από Ροδίτη και Σαββατιανό.
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.