Ο Γαστρονόμος ταξίδεψε στη Νάξο και μοιράζεται μαζί σας μια φοβερή νοστιμιά του νησιού. Συνοδεύστε τη με τηγανητές πατάτες, κρασί και καλή παρέα!
Η συνταγή αυτή παραπέμπει γευστικά στην καρμπονάρα. Φάτε όμως όσο τραβάει η όρεξή σας γιατί έχει μικρό θερμιδικό φορτίο!
Βάλτε τις μπίρες να παγώνουν και ξεκίνηστε την προετοιμασία...
Σαγανάκι φούρνου! Πιο υγιεινό από το κλασικό με αξεπέραστη νοστιμιά!
Μοσχαράκι σιγοψημένο με μεράκι για όλη την οικογένεια!
Γρήγορο και οικονομικό φαγάκι με άρωμα εξωτικό!
Ισως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα.
Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.