Αφαιρώντας τα σπόρια από το εσωτερικό φρέσκων και ξερών, μικρών και μεγάλων, καυτερών πιπεριών μειώνουμε την καυστικότητά τους.
Όταν μεταχειριζόμαστε καυτερές πιπεριές, φρέσκες ή ξερές είναι προτιμότερο να φοράμε γάντια κουζίνας γιατί διαφορετικά οι «καυτερές» ουσίες μένουν στα χέρια και, αν κατά λάθος, ακουμπήσουμε τα μάτια μας ή το στόμα μας, το τσούξιμο ή η...
Η συμμετοχή της Φοίβης Τσικκίνη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Μια διαφορετική εκδοχή για το σερβίρισμα ντιπ είναι τα ίδια τα λαχανικά. Μπορούμε να τα σερβίρουμε σε φύλλα σίκορε, σε γλυκές πιπεριές -αφού κόψουμε το καπάκι και αφαιρέσουμε τους σπόρους- ή και σε ντομάτες -αφού καθαρίσουμε το εσωτερικό, τις...
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Για τη 18η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Ανδριοπούλου.
Αρωματικό και πεντανόστιμο το πιλάφι που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.