Με αφορμή το αφιέρωμα του Γαστρονόμου της Κυριακής, ο Αλ. Γιώτης γράφει για το μεζέ ως ιδέα.
Ένα όμορφο μπαρ-ρέστοραν με κήπο και άνετους καναπέδες προσφέρεται για χαλάρωση στο Μαρούσι.
Ένα μικροσκοπικό μπιστρό στο Κολωνάκι για καφέ, απεριτίφ και ελαφριά γεύματα.
Μια έντιμη αμερικανική εκδοχή steak house με σωστά και διαλεχτά κρέατα, με ελληνικά και fusion στοιχεία.
Μαραθοπιτάκια, κοκτέιλ και ατμόσφαιρα άλλης εποχής σε απόλυτη αρμονία.
Φιλοξενεί όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν συνοδεία καλοφτιαγμένων πιάτων.