Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Προτείνουμε λευκά τυριά.
Αθηναϊκό χριστουγεννιάτικο μενού δίχως πατάτες ογκρατέν, δεν γίνεται!
Καταπραϋντικό πρώτο πιάτο, γεμάτο από τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.
Είναι μπελαλίδικο πιάτο αλλά η νοστιμιά του, θα μας αποζημιώσει!
Ταντούρι, τίκα μάσαλα, ναάν και μπόλιγουντ μουσική στο κέντρο της Αθήνας.
Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.