Για το πέμπτο, κατά σειρά, γαστρονομικό του αφιέρωμα, το Αίγλη Εστιατόριο ταξιδεύει στην Κρήτη.
Δίνουμε μια εξωτική νότα στο αγαπημένο μας ζαρζαβατικό. Για πιο χορταστικό αποτέλεσμα συνοδεύουμε με ένα απλό πιλάφι.
Λίγη μαντζουράνα στο ψαρονέφρι, λίγη μουστάρδα και μπόλικος μαϊντανός στην πατατοσαλάτα - απλές ιδέες για να αλλάξουν τα καθημερινά φαγητά μας.
Η νεοταβέρνα του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι σερβίρει ενδιαφέροντες μεζέδες και φαγητά με μοντέρνο αέρα.
Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. «Όλα στη σούβλα», αυτή την Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή.
Η προσθήκη ντιζονέζ στον πουρέ τον καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για το ψητό της Κυριακής.