Ένα σαλατοφαγητό, εύκολο, χορταστικό και άκρως απολαυστικό.
Αν βαρεθήκατε την κλασική συνταγή για κεφτέδες, ο Ανδρέας Λαγός έχει μια νόστιμη, ελαφριά αντιπρόταση.
Για τη 16η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Ζώρζου.
Αν βαρεθήκατε τις τηγανητές πατάτες, ο Κλεομένης Ζουρνατζής έχει μια αντιπρόταση…
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Λίγο ρύζι ή μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και έτοιμο το φαγητό.
Καταρχάς, βάζουμε το αυγό κάτω από τρεχούμενο νερό αμέσως μόλις το βγάλουμε από το μπρίκι για να κρυώσει. Στη συνέχεια, το ρολάρουμε στον πάγκο της κουζίνας πιέζοντας ελαφρώς για να ραγίσει το τσόφλι και να αρχίσει να σπάει. Ξεκινάμε να...
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.