Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Μεζεδοκατάσταση για τους φίλους των θαλασσινών, σε προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας.
Κυνήγι και ξερό ψωμί σε ένα πανδοχείο κοντά στο St. Moritz.
Η θέα μαγευτική, ο σεφ διακεκριμένος, το φαγητό παραδοσιακό με νότες ιαπωνικές και μια κάβα με 50.000 φιάλες στο Πιεμόντε της γειτονικής Ιταλίας.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.