Λινγκουίνι, ταλιάτα και λοιπά κλασικά ιταλικά, από τα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα αρχοντικό του Πειραιά.
Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι διευθύνσεις των καταστημάτων του Χριστουγεννιάτικου ρεπορτάζ με αλφαβητική σειρά.
Εκλεκτά ψωμιά και αρτοσκευάσματα που αξίζουν μια θέση στο εορταστικό τραπέζι.
Ευφάνταστες νοστιμιές από μικρές βιοτεχνίες, κλεισμένες σε βαζάκια. Για ντιπ, αλείμματα, ως μεζέ ή επιδόρπιο.
Ακόμα μια λαχταριστή συνταγή από το γιορτινό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.