Με πάγο ή χωρίς, το ουίσκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αλκοολούχων απολαύσεων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Τα αυγά διαχωρίζονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκα, γιατί τότε ο κρόκος έχει πιο βαριά και σφιχτή δομή και παραμένει ενιαίος. Αντίθετα, όταν τα αυγά είναι πολλών ημερών, η σύσταση του κρόκου είναι πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να ενώνεται με το...
Μπορεί ο Ιβάν ο Τρομερός να δημιούργησε το πρώτο μονοπώλιο για την παραγωγή της ήδη από το 1540, αλλά το «μικρό νερό» -όπως σημαίνει το όνομά της- έπρεπε να περιμένει αρκετούς αιώνες για να γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο.
Ένα λικεράκι θα το πάρετε!, ήταν η απαραίτητη προτροπή- ερώτηση στα σαλόνια του περασμένου αιώνα.
74 υπέροχα γλυκά μας επιφυλάσσει η ομάδα του Στέλιου Παρλιάρου στο διπλό τεύχος του καλοκαιριού. Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα.
Μία από τις δημοφιλείς συνταγές της Κερκυραϊκής κουζίνας τώρα στην κουζίνα σας.