Λένε πως η διατροφή μας σήμερα είναι κατά 30% λιγότερο θρεπτική σε σχέση με τη διατροφή των παπούδων μας. Τελικά, πόσο ωφέλιμα είναι αυτά που τρώμε;
Έχουμε εθιστεί στην ομοιομορφιά, ακόμα κι όταν αγοράζουμε κολοκυθάκια και πορτοκάλια; Αν δεν θέλουμε να πεινάσουμε, καιρός να αλλάξουμε συνήθειες.
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS πιστοποίησε την εταιρεία Navarino Icons για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης τροφίμων.
Ο Θόδωρος Λέλεκας επισκέφτηκε την Tonnellerie Sylvain, μία από τις μεγαλύτερες βαρελοποιίες της Γαλλίας. Και εξηγεί πώς η κατασκευή των βαρελιών του κρασιού έχει εξελιχθεί σε επιστήμη.