Από την 1η έως τις 14 Αυγούστου μεγάλη μερίδα του κόσμου νηστεύει, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Ο Γαστρονόμος προτείνει 20 απολαυστικές νηστήσιμες συνταγές που αξιοποιούν τα λαχανικά της εποχής και μπορούν να σταθούν επάξια στα Αυγουστιάτικα...
Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου είναι προ των πυλών κι έτσι ο Γαστρονόμος ετοίμασε ένα αφιέρωμα για το οικογενειακό τραπέζι της ημέρας. Κατσικάκι στο τηγάνι, κοτοπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια, κέφτεδες αλλά και μοσχαράκι...
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Ελληνική απλότητα και μεγαλείο. Προσθέστε άφθονα μυρωδικά για να έχουν οι αισθήσεις να θυμούνται!