
Συνοδεύουμε με ψωμί ή πατάτες βραστές ή ένα απλό πιλάφι.
Μόλις ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο, τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά σε ένα σουρωτήρι. Στη συνέχεια, κόβουμε με ένα ψαλίδι τα πτερύγια του (αν δεν έχουμε πάρει φιλέτο) και αφαιρούμε το δέρμα του. Τον κόβουμε σε κομμάτια που είτε τα μαγειρεύουμε...
Η συμμετοχή της Χρυσάνθης Βώκου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μπέλλου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η συμμετοχή της Πηγής Τσάτσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Νόστιμο και απολαυστικό και για όλες τις ώρες...
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.