Με αδυναμία στην ιαπωνική και την ελληνική κουζίνα, περιπετειώδη ουρανίσκο και αγάπη για το φαγητό, ο γνωστός ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Ο Γιάννης Γαβαλάς, ο Παναγιώτης Μενάρδος και ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, τρία από τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, μαγείρεψαν για μας με ντόπια υλικά πιάτα με γεύσεις που άντεξαν στο χρόνο.
Μελιτζάνες και ντομάτα! Τί άλλο μπορεί να ζητήσει μια μακαρονάδα;
Αυτό είναι το πιάτο-«σουξέ» του καφενείου «Ερμής» στην Μυτηλήνη.
Μπιφτέκια από κιμά κοτόπουλου με μόλις 371 θερμίδες το καθένα!
Ζουμερό κοτόπουλο με δροσερή σαλάτα κολοκυθιού ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του Ιουλίου.
Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.