Ένα εύκολο κοκτέιλ για αυτοσχέδια πάρτι και ιδιαίτερες καταστάσεις!
Η φετινή σεζόν της οινικής Αθήνας ξεκίνησε με γεύσεις και ρυθμούς Cellier.
Το ότι η μέντα ταιριάζει ταμάμ με τη σοκολάτα το είχαμε ψυχανεμιστεί και από τα διάσημα After Eight. Ιδού η υγρή, αλκοολούχα εκδοχή του άπαιχτου συνδυασμού.
Μια πράσινη στρώση, μια λευκή και μια σοκολατένια συνθέτουν το εναλλακτικό κλαμπ σάντουιτς των γλυκατζήδων.
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Από την Ινδία στη Μαδαγασκάρη, και από το Λίβανο στη Ισπανία 10 λουκουμάδες που μας άρεσαν από τα προηγούμενα τεύχη των Γλυκών Ιστοριών.