Χορταστική και πλούσια, η παραδοσιακή αυτή ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη...
Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες...
Μια ελαφριά σαλάτα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Προσθέστε τη συνταγή αυτή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Από όλες τις συμβουλές που κατά καιρούς μου έχουν δώσει για το καθάρισμά τους, έχω κατόπιν επανειλημμένων δοκιμών καταλήξει στα εξής: Αν θέλουμε να μείνουν ολόκληρα, ώστε να τα παρουσιάσουμε ως γαρνιτούρα στο ψητό ή μαγειρευτό κρέας, ακολουθούμε...
Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λάδι δεντρολίβανου, προσθέτουμε μουστάρδα και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με την αρωματική σάλτσα τις πατάτες μας.
Το σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό.