Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.
Μια νόστιμη ιδέα για να τρώμε τραχανά και το καλοκαίρι!
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου περνά την ροζ περίοδο της μαγειρικής της και μας καλεί να γευτούμε ένα ιδιαίτερο, ευφάνταστο μενού σε ροζ απόχρωση και ακόμη πιο ροζ διάθεση.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Μηνά Ζωούλλη.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.