Πικάντικο το πέστο της ρόκας θα δώσει ένταση στο απλό ψητό κοτόπουλο.
Στα περίπτερα την Κυριακή 11 Μαϊου με την Καθημερινή.
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Καλά κρέατα, γρήγορο σέρβις και αυθεντικό κεμπάμπ που δικαιώνει τη φήμη του.
Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Μαγικό γεύμα μας τάζει απ’ το όνομά της ετούτη η μεταμοντέρνα ψησταριά και πρέπει να πούμε πως τα καταφέρνει μια χαρά...