Εύκολο, νοστιμότατο και ζουμερότατο, καλύτερο από πολλών εστιατορίων.
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.
Ζητάει κρασιά με το κατάλληλο αρωματικό και γευστικό προφίλ, ώστε να σταθούν, επάξια, στο πλευρό του.
Δεν είναι μια απλή πατατοσαλάτα, αλλά ένα πρωτότυπο γεύμα ή ένα εξαιρετικό ορεκτικό αν μοιραστεί σε περισσότερους.
Χειμωνιάτικα υλικά παντρεύονται σε ένα πιάτο που σηκώνει... γιορτινή περίσταση.
Κλασική συνταγή, μοντέρνα ματιά.
Μια τέλεια ιδέα από τη Νένα Ισμυρνόγλου για λαχταριστά, ζουμερά μπιφτέκια. «Τα σπάνε»!
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.