
«Για τον αισθητή Καβάφη ένα απόσταγμα από βότανα «κατά τες συνταγές αρχαίων Ελληνοσύρων μάγων καμωμένο» ήταν αίτημα προσωπικό που μεταλλάχθηκε σε αγαθό δημόσιο, καθώς ο καημός του έγινε ποίηση εξαίσια, κτήμα, δυνητικά, όλων μας.»
Η τέχνη της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής σε ένα μάθημα από τον κορυφαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη.
28 -29 Μαΐου τα ελληνικά οινοποιεία συμμετέχουν στον πανευρωπαϊκό θεσμό «Ανοιχτές Πόρτες» και μας περιμένουν από τις 11:00 έως τις 17:00.
Ο ρηξικέλευθος παραγωγός έδωσε νέα πνοή στην επί δεκαετίες παραγνωρισμένη ποικιλία του αττικού αμπελώνα.
Όταν το wine bar γίνεται οινοπωλείο και δίνει άλλες διαστάσεις σε μια περιοχή.
O διαγωνισμός S. Pellegrino Young Chef αποτελεί κάθε χρόνο γεγονός καθώς αναδεικνύει τους σεφ που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Στους ημιτελικούς συμμετέχουν φέτος και τέσσερις Έλληνες που μιλούν στον Γαστρονόμο.