Value for money, περιποιημένο ρώσικο φαγητό σε μια κομψή ταβέρνα ψηλά στην Καλλιθέα.
Mεζέδες, ποιοτικό κρασί και εξαιρετικό σέρβις στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας, την Πλάκα.
Στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής ξαναμαγειρεύουμε το ταπεινό ελληνικό ζυμαρικό με απροσδόκητους τρόπους και μαθαίνουμε όλα τα μαγειρικά του τερτίπια.
Μια εβδομάδα γεμάτη γεύσεις ηπειρώτικες ξεκινάει σήμερα 05/02 στο εστιατόριο του Ζαππείου.
Μερακλίδικο φαγοπότι ετοιμάζουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα πάρει φωτιά το τηγάνι!
Ατμόσφαιρα και φαγητό Νέας Υόρκης στον Πύργο των Αθηνών.