Σάλτσα μπίρας, μουστάρδας και τυριού είναι αυτό το ουαλέζικο παρασκεύασμα, που απλώνεται σε φέτες ψωμιού και ψήνεται. Ιδού μια συνταγή για σίγουρη επιτυχία.
Η προσθήκη της γλυκιάς μουστάρδας δίνει ένταση και γευστικό βάθος στο μπέργκερ, ενώ κοντράρει θαυμάσια την αλμυρή σόγια σος.
Νηστήσιμες λιχουδιές, τέλειες μακαρονάδες με ελληνικά τυριά και απίθανες νοστιμιές από το Λίβανο. Δεν θα χορταίνετε να διαβάζετε το τεύχος Μαρτίου...
Μια από τις αγαπημένες συνταγές της Σμύρνης αναβιώνει στην κουζίνα μας.
14 πρωτότυπα σιροπιαστά, από γαλακτομπούρεκο μέχρι πορτοκαλόπιτα, αλλά και τα πιο ωραία «γεμιστά» γλυκά με -τι άλλο;- γεμιστά μπισκότα, φυσικά.
Μερακλίδικο φαγοπότι ετοιμάζουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα πάρει φωτιά το τηγάνι!