Ζητάει κρασιά με το κατάλληλο αρωματικό και γευστικό προφίλ, ώστε να σταθούν, επάξια, στο πλευρό του.
Τα κρασιά με την υπογραφή του Γιώργου Σκούρα χαρακτηρίζονται από φινέτσα και προσωπικότητα.
Η μικροζυθοποιία του Σοφοκλή Παναγιώτου, στο Ωρολόγιο Αυλώνα, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά.
Από ταπεινό γλυκό κρασί του λαού η αχαϊκή ποικιλία αναδεικνύεται, με ξηρές οινοποιήσεις, σε μία από τις «πρωταγωνίστριες» του ελληνικού αμπελώνα.
Όταν η δυναμική βορειοελλαδίτικη ερυθρή ποικιλία συναντάει τις διεθνείς διασημότητες.
Tο αγαπημένο γλυκό κρασί των Βυζαντινών και των Φράγκων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στο ξενοδοχείο «Κινστέρνα», στη Μονεμβασιά, έγινε η επίσημη παρουσίαση και δοκιμή του. Ο «Οινοχόος» ήταν εκεί.
Ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σε τέσσερις διαφορετικές μεταξύ τους εκφράσεις.