Το BBC «ψάχνει» τη Θεσσαλονίκη
Για όσους αγαπούν τα κρητικά προϊόντα, αυτή είναι η έκθεση της χρονιάς.
Φάβα από παπουλόσπορο, «φουκάκι», μαναρόλια και άλλα περίεργα κρητικά υλικά και φαγητά σε ένα υπέροχο καπετανόσπιτο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Χρειάστηκε μόλις ένας αιώνας για να κοκκινίσουν τα φαγητά μας. Και από τότε, δεν νοείται καλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς ντομάτα.
Όταν η ελληνική κουζίνα αγγίζει την τελειότητα.
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Το κρασί που έχει γίνει συνώνυμο της χώρας μας είναι αδιαμφισβήτητα η ρετσίνα.