Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με μία κουταλιά μουστάρδα ανά μερίδα.
Κρατάμε το ποτήρι με κλίση 45° και αρχίζουμε να αδειάζουμε την μπίρα στα τοιχώματα του ποτηριού. Σταδιακά, ισιώνουμε το ποτήρι και, από τη μέση και μετά, ρίχνουμε πιο ζωηρά την μπίρα, για να σχηματιστεί ένας ωραίος αφρός. Ο ρόλος του αφρού στην...
Τηγανίζουμε πατάτες κυδωνάτες και διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ντιπ για να τις συνοδεύσουμε.
Καλοψημένα απ’ έξω, ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό τους. Κεμπάπ διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Γρήγορο και ελαφρύ σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει και για το τάπερ του γραφείου...
Η συμμετοχή της Σεβαστής Πετρίδη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».