Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...
Αγριοκάτσικο στη χόβολη και ντόπια φρέσκα τυριά σε μια παραδοσιακή ταβέρνα της Μήλου.
Προϊόντα συριανά αλλά και από όλη την Ελλάδα στο μικρό παντοπωλείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
11 απαντήσεις σε απορίες μας για τα προϊόντα που καταναλώνουμε.