Value for money ινδική κουζίνα στο Χαλάνδρι.
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Με ένα βαζάκι έτοιμο πέστο βασιλικού μεταμορφώνουμε στο πι και φι το φιλέτο κοτόπουλου. Έτοιμα τα σουβλάκια!
Εντυπωσιακό σκηνικό, θεματική κουζίνα με κεφτεδάκια και πολλά «ντεσιμπέλ» στο νέο στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης.
Μπέργκερ ή πίτσα, σάντουιτς ή ομελέτα; Καφέ ή κοκτέιλ; Όλα χωρούν σε αυτό το all-day στέκι που τους χωρά όλους.