Value for money, περιποιημένο ρώσικο φαγητό σε μια κομψή ταβέρνα ψηλά στην Καλλιθέα.
Σε όσα πιάτα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σύγλινο, αναγκαστικά θα «πάρουμε» μαζί και μπόλικο από το πεντανόστιμο αλλά βαρύ χοιρινό λίπος του. Για να το ελαφρύνουμε λίγο, το αχνίζουμε πρώτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, μαζί...
Βραζιλιάνικο συνοικιακό ψητοπωλείο που μετρά 16 χρόνια ζωής στην Καλλιθέα.
Ενα bar-restaurant με στυλ και κινηματογραφική ατμόσφαιρα στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.
Μερακλίδικο φαγοπότι ετοιμάζουμε αυτό το σαββατοκύριακο. Θα πάρει φωτιά το τηγάνι!
Ξεκινάμε το σερφάρισμα στις νοστιμιές του διαδικτυακού χώρου, με καπετάνιο τον Δημήτρη Ρουσουνέλο.
Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.