Μεγάλη η αναμονή, αλλά αξίζει το κόπο, για αυτό το πεντανόστιμο αρνάκι που προτείνει ο Χριστόφορος Πέσκιας.
Σε πολλούς αρέσει το ψωμί να έχει αρκετά τραγανή κόρα. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι πασπαλίζοντας την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο ρυζάλευρο λίγο πριν από το ψήσιμο.
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας.
Οι περισσότεροι ψήστες συμφωνούν: αλατίζουμε προς το τέλος του ψησίματος ή μετά από αυτό, γιατί το αλάτι «τραβάει» τα υγρά του κρέατος και το στεγνώνει. Αν όμως τρώμε το μοσχάρι από ελαφρώς έως μετρίως ψημένο, μπορούμε να το αλατίσουμε από...
Ρυθμίζουμε το καυτερόν του αποτελέσματος σύμφωνα με το γούστο μας.
Η προσθήκη της γλυκιάς μουστάρδας δίνει ένταση και γευστικό βάθος στο μπέργκερ, ενώ κοντράρει θαυμάσια την αλμυρή σόγια σος.
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του φούρνου.
Εργαστήρι στην κουζίνα: ανοίγουμε ένα πανεύκολο φύλλο και φτιάχνουμε μια πίτα σκέτο λουκούμι!