Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να τρίψουμε τα ψητά σκόρδα πάνω στη σάρκα του ψαριού ή στις γλυκοπατάτες.
Εύκολο και γρήγορο πιλάφι για αποτοξίνωση μετά την Τσικνοπέμπτη.
Ένα διαφορετικό πιάτο εξαιρετικά αρωματικό και νόστιμο.
Αυτό το γεμιστό μοσχαρίσιο στήθος της πολίτισσας Νίκης Χρυσανθίδου «χαλάει κόσμο».
Με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου.
Είναι εντυπωσιακό στην όψη και με γεύση ξεχωριστή. Συνοδεύει θαυμάσια τα κρεατικά της γιορτής, αλλά και ψάρια και μπιφτέκια.